Keukentafel gesprek ‘Het geheim van graan’ thema GIERST

Goed-Gevoed Ritzema Bosweg 17, Wageningen, Nederland

Het geheim van granen Graanvoeding heeft de mens veel te bieden. Naast waardevolle voedingsstoffen, wordt onze spijsvetering geactiveerd en versterkt. We kennen 7 hoofdgranen, tarwe - rijst - gerst - gierst - rogge - haver - maïs Ieder graan heeft zijn eigen kwaliteit, ritme, groeiwijze & bereidingswijze. Zo hoef je rijst niet te weken, maar ... Lees verder

keukentafelgesprek ‘Het geheim van granen’ thema GIERST

Goed-Gevoed Ritzema Bosweg 17, Wageningen, Nederland

Het geheim van granen Graanvoeding heeft de mens veel te bieden. Naast waardevolle voedingsstoffen, wordt onze spijsvetering geactiveerd en versterkt. We kennen 7 hoofdgranen, tarwe - rijst - gerst - gierst - rogge - haver - maïs Ieder graan heeft zijn eigen kwaliteit, ritme, groeiwijze & bereidingswijze. Zo hoef je rijst niet te weken, maar ... Lees verder

Keukentafelgesprek ‘Het geheim van granen’ thema TARWE

Goed-Gevoed Ritzema Bosweg 17, Wageningen, Nederland

Het geheim van granen Graanvoeding heeft de mens veel te bieden. Naast waardevolle voedingsstoffen, wordt onze spijsvetering geactiveerd en versterkt. We kennen 7 hoofdgranen, tarwe - rijst - gerst - gierst - rogge - haver - maïs Ieder graan heeft zijn eigen kwaliteit, ritme, groeiwijze & bereidingswijze. Zo hoef je rijst niet te weken, maar ... Lees verder

Feestelijke borrelplank

Voor de feestdagen een lekkere en verrassende vega- of vegan borrelplank maken. Met spreads, quiches, soepje en surpriseballetjes. (min. 6 deelnemers) € 65,-

Keukentafelgesprek ‘Het geheim van granen’ thema HAVER

Goed-Gevoed Ritzema Bosweg 17, Wageningen, Nederland

Het geheim van granen Graanvoeding heeft de mens veel te bieden. Naast waardevolle voedingsstoffen, wordt onze spijsvetering geactiveerd en versterkt. We kennen 7 hoofdgranen, tarwe - rijst - gerst - gierst - rogge - haver - maïs Ieder graan heeft zijn eigen kwaliteit, ritme, groeiwijze & bereidingswijze. Zo hoef je rijst niet te weken, maar ... Lees verder

Keukentafelgesprek ‘het geheim van granen’ thema ROGGE

Goed-Gevoed Ritzema Bosweg 17, Wageningen, Nederland

Het geheim van granen Graanvoeding heeft de mens veel te bieden. Naast waardevolle voedingsstoffen, wordt onze spijsvetering geactiveerd en versterkt. We kennen 7 hoofdgranen, tarwe - rijst - gerst - gierst - rogge - haver - maïs Ieder graan heeft zijn eigen kwaliteit, ritme, groeiwijze & bereidingswijze. Zo hoef je rijst niet te weken, maar ... Lees verder

Koken zonder vlees

Koken zonder vlees - is dat ingewikkeld?? Regelmatig krijgen wij vragen over de samenstelling van een vlees-vrije maaltijd, krijg je wel genoeg eiwitten binnen en heb je niet na een half uur weer honger. Nee, een vlees-vrije maaltijd is voedzaam en hoeft niet moeilijk te zijn als je maar een paar spelregels in acht neemt. ... Lees verder

Keukentafelgesprek ‘Het geheim van granen’ thema TARWE

Goed-Gevoed Ritzema Bosweg 17, Wageningen, Nederland

Het geheim van granen Graanvoeding heeft de mens veel te bieden. Naast waardevolle voedingsstoffen, wordt onze spijsvetering geactiveerd en versterkt. We kennen 7 hoofdgranen, tarwe - rijst - gerst - gierst - rogge - haver - maïs Ieder graan heeft zijn eigen kwaliteit, ritme, groeiwijze & bereidingswijze. Zo hoef je rijst niet te weken, maar ... Lees verder

“Lekker Koken zonder Vlees” tijdens de vastenperiode! 

Ben je klaar om je culinaire horizon te verbreden en te genieten van heerlijke, vleesloze gerechten? Sluit je aan bij onze inspirerende kookworkshop en laat je verrassen door de volop aanwezige smaken van de plantaardige keuken! Tijdens deze unieke workshop leer je niet alleen hoe je smaakvolle, voedzame maaltijden kunt bereiden, maar ook hoe je ... Lees verder

Kookworkshop serie ‘Koken zonder vlees -1-‘

Koken zonder vlees - is dat ingewikkeld?? Regelmatig krijgen wij vragen over de samenstelling van een vlees-vrije maaltijd, krijg je wel genoeg eiwitten binnen en heb je niet na een half uur weer honger. Nee, een vlees-vrije maaltijd is voedzaam en hoeft niet moeilijk te zijn als je maar een paar spelregels in acht neemt. ... Lees verder

Kookworkshop serie ‘Koken zonder vlees -2-‘

Koken zonder vlees - is dat ingewikkeld??
Regelmatig krijgen wij vragen over de samenstelling van een vlees-vrije maaltijd, krijg je wel genoeg eiwitten binnen en heb je niet na een half uur weer honger. Nee, een vlees-vrije maaltijd is voedzaam en hoeft niet moeilijk te zijn als je maar een paar spelregels in acht neemt.

Om meer helderheid in de wereld van het plant-based koken te scheppen hebben wij een basiscursus "Koken zonder vlees" gemaakt. Aan de hand van een aantal eenvoudige recepten leggen we alles uit over voedingswaarde, eiwitten, balans en smaak. Je krijgt in 3 avonden voldoende tools aangereikt om daarna zelf thuis aan de slag te gaan, er gaat een wereld van mogelijkheden voor je open!